0
Winkelwagen
€ 0,00

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via assiemodecontact@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De verzendkosten voor het ruilen zijn aan de klant verbonden. Als u het artikel wilt ruilen dient u eerst €4,95 over te maken(nl), voor belgie of duitsland is dat €9,95,-
IBAN/REKENINGNUMMER:

NL75 ABNA 0609 4616 56

let op: voor het retourneren hoeft u geen bedrag naar ons over te maken. 

Als u uw bestelling wilt retourneren dient u dit eerst per mail aan te geven met uw ordernummer, vervolgens ontvangt u dan verdere informatie over het retourneren.

U kunt mailen naar assiemodecontact@gmail.com

Vergeet niet uw ordernummer op het pakketje te vermelden + duidelijk aangeven met een brief in de doos/pakket of u het artikel wilt ruilen of retourneren.

Indien 1 van de bovenstaande dingen niet volledig zijn voldaan,
wordt het helaas niet afgehandeld.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop